Antoinette Maria Alphonsa Arnolda Bakx | 1962 | Nederland

Orakel van De Nieuwe Mens

.

Intuïtieve Vaardigheden:

helderziend, helderhorend, heldervoelend, helderwetend, helderverlossend

Creatieve Vaardigheden:

schilderen, tekenen, mixed media, dichten, schrijven

Transformerende Vaardigheden:

mystieke healing, spirituele wijsheid, holistische magie

 

 

Mijn spirituele naam is Hari Atma. Hari betekent god, bevrijder van obstakels ten behoeve van meer spirituele groei, zij die genade schenkt. Atma betekent ziel, essentie, ’t ware Zelf. Mijn geboortenaam is Annette, wat lieflijk, barmhartig en begenadigde betekent. Ik ben een poëzie liefhebber, gezondheid foodie, stilte zoeker, natuur fan, creatieve ziel, zen romanticus en houd van dansen. Ik beoefen Svar yoga (adem) en Nada yoga (klank) en ben een gecertificeerde Chakradance facilitator (helende dans oefening). Ik hou van stilte, nieuw mysticisme en Zelfexpressie.

 

Esoterisch Atelier van De Nieuwe Mens (2014-)

Mijn ware Zelf & de spirituele wereld zijn mijn muze. Ik verbeeld mijn beLevenissen in woorden, kleuren en symbolen. Mijn werk ontstaat op spontane intuïtieve wijze en wordt tegelijkertijd beïnvloed door mijn persoonlijke artistieke stijl. In dit proces wordt het onzichtbare zichtbaar en het onhoorbare hoorbaar. Mijn werk is af, op het moment dat ik me er één mee voel. Ik gebruik inkt, aquarelverf, potloden, pastelkrijt, acrylverf, bladgoud, bronspoeders, textiele materialen en gedroogde bloemen.

 

Esoterische Praktijk van De Nieuwe Mens (1995-)

healer mystica orakel

gecertificeerd Integra A (holistisch) therapeut

gecertificeerd NEI (Neuro Emotionele Integratie) coach

gecertificeerde NAC (Neuro Associatieve Conditioning) coach

In mijn praktijk begeleid ik je bij het herstellen & versterken van de verbinding met je hart, ziel en essentie. Hiervoor gebruik ik mystieke healing, spirituele wijsheid en holistische magie. Leven vanuit je authentieke Zelf is een kunst, een zegen en leuk.

 

De Kunst van Het Helen (1990-1995)

Op 27-jarige leeftijd, kreeg ik de diagnose borstkanker (linkszijdig). Een jaar later kreeg ik de diagnose borstkanker rechtszijdig. De lange periode van genezing was intens en verrijkend, omdat het mijn Levenslust en mijn Zelfbewustzijn heeft versterkt. Ook ontwikkelde ik mijn natuurlijke intuïtieve vermogens zoals innerlijk weten, subtiele waarneming en helder voelen. Van overleven naar holistisch beleven. Het is een zegen, wanneer je ware Zelf een natuurlijke realiteit wordt en het Leven zelf een eeuwige actualiteit.

 

Atelier Annette Bakx (1988-1990)

gecertificeerde Bachelor v/d Beeldende Kunsten

gecertificeerd 1ste graad docent kunstgeschiedenis en textiele ambachten

Na mijn afstuderen aan de kunstacademie begon ik mijn artistieke plek in de wereld te verkennen. Mijn werk werd tentoongesteld in diverse galerieën en aangekocht door kunstverzamelaars en instellingen (1988-1990). Daarnaast werd ik gastdocent (1990) aan de kunstacademie in Rotterdam.

 

.

.

.