Chakradance Cursus Ontwaken/De Reis

 

Cursus Chakradance bestaat uit een reeks van 8 lessen (chakra 1- 7, integratie).  Je kunt kiezen uit de cursus Ontwaken of De Reis. We maken gebruik van spontane dans, meditatie, mandala art en dansen met gesloten ogen. De lessen geven je de kans om op een expressieve manier diepe, helende ervaringen op te doen. Uit ’t hoofd & in ’t lijf, breng al dansende meer bezieling in je leven en geniet van je unieke lichaam.

    

Introductieles ontdekking: mini reis door de chakra’s, diverse muziekstijlen en bewegingen, dans van alle 7 chakra’s.

Chakra 1: tribal/mother earth dance, pulserende muziek en spontane bewegingen, dans van de voeten, benen en ’t instinct.

Chakra 2: feminine/sensual dance, langzame vloeiende bewegingen van de heupen en buik, dans van sensualiteit en emoties.

Chakra 3: masculine/power dance, snelle dynamische bewegingen, dans van kracht energie en identiteit.

Chakra 4: love/compassion dance, zachte vriendelijke bewegingen, danst ’t ritme van je ademhaling & hart, de dans v/d liefde.

Chakra 5: mantra/expression dance, stem en dans/ vibratie en beweging komen samen, de dans van creatieve expressie.

Chakra 6: trance/intuition dance, repeterende bewegingen en hypnotische muziek, dans van intuïtie.

Chakra 7: devotional/soul dance, meditatieve heilige dans, dans van de ziel

Integratie: oneness dance, de dans & danser/de innerlijke & uiterlijke wereld worden één, dans van het heel zijn.

 

Hoi Annette,

Chakradance was een ‘reset-moment’ van mijn werkweek. In goed gezelschap ’n moment met en voor mezelf. Niet stilstaan of praten of afvragen. Maar uit mijn hoofd, diep in mijn lijf kunnen zijn. Dansen, tekenen, mediteren en nog meer dansen. Wow, wat was dit een ontspanning en verrijking. Wanneer mag ik weer? 😉 Annette super bedankt!!

Mildred Monpellier (28/6/16)

 

Lieve Annette,

Ik heb de cursus Chakradance van jou als een groot cadeau aan mezelf ervaren. Ik heb nu twee keer de Awakening cursus bij je gedaan en telkens weer ben ik verrast wat het met me doet en wat het me geeft. Het is op reis gaan in jezelf en met jezelf. Heerlijk vind ik het om mijzelf fysiek en energetisch zo te voelen tijdens het bewegen en dansen. Elke cel doet mee en het creëert ruimte in mezelf. Het brengt me in stroming en maakt me geaard en in diep contact met mezelf. Met behulp van de hele fijne mooie muziek en jouw begeleiding werd ik meegenomen in waardevolle ervaringen. Telkens weer voel ik diepe verbinding, enorme vreugde en dankbaarheid.

Danielle Vos (30/5/16)

 

Beste Annette,

Ik ben nu bijna klaar met deze cursus. Vanavond de laatste om af te sluiten maar ik weet het nu al. Deze ervaring kan niet meer stuk. Ik heb echt gevoeld dat ik gereisd heb van chakra naar chakra. Ongelooflijk. Zelfs de les die ik gemist heb (chakra 5) werkte nog door in de week erop volgend. Wanneer je hart hunkert naar magische ervaringen en een diepere verbinding met je binnenwereld, dan is Chakradance een absolute aanrader.

Rob Chatrou ( 9/11/15 )

 

Beste Annette

Mijn complimenten aan jou voor je prachtige Chakradance cursus “Ontwaken”! Ik vond jou, als docente, zeer inspirerend en professioneel en ik vond je lessen heel goed, zowel qua inhoud als vorm én qua sfeer. Dankzij deze Chakradance cursus “Ontwaken” is mijn bewustzijn ook werkelijk verhoogd, en ik heb tijdens de lessen de verbinding tussen lichaam – geest – ziel meer versterkt. Kortom, ik vond het een mooie reis en een prachtig resultaat! Thanks!

Anoniem ( 11/11/15 )

 

Beste Annette,
Dank voor je enthousiaste begeleiding tijdens de cursus chakradance. Dit was een mooie en helende reis !! Mijn chakra’s komen steeds beter in balans. Ik heb ook erg genoten van het tekenen met krijt op zwart papier. Bijzonder vond ik de klankschaalmeditaties. Graag tot ziens bij een nieuwe cyclus of één van je prachtige workshops !!!
Jolanta, 28-03-16

 

Hoi Annette,
Chakradance heeft me heel veel gebracht. Het heeft me in contact gebracht met de diepere lagen in mezelf. Ik heb vreugde en liefde voor mezelf mogen ervaren. En het gevoel van vrijheid en geluk. De cursus was een groot cadeau voor mezelf!! Dank je wel.
Leo, 20-06-16

 

 

U kunt in het menu Agenda uitgebreide informatie vinden over de geplande cursussen, workshops en lessen.

 www.facebook.com/annettemariabakx   www.chakradance.com