Biografie

 

Annette Maria Alphonsa Arnolda Bakx

 Over liefde, zelfliefde, ziekte, gezondheid en passie voor ’t leven!

 

Ik heet Annette Maria Bakx en ben opgegroeid in een middenstandsgezin met één oudere zus. Ik ben dol op mijn moeder Riekske, we hebben een hechte band. Mijn ouders waren hardwerkende, gastvrije mensen. Bij ons thuis was iedereen welkom. Personeel, familie, vrienden en vriendinnetjes alles zat gezellig samen aan tafel te eten en degene die het thuis wat moeilijker hadden waren bij ons kind aan huis. Ik ben opgegroeid met honden en katten en een oma die er altijd was. De zolder was een groot speelparadijs en elk jaar gingen we op vakantie naar een fantastische plek.

 

Als kind wilde ik altijd al dokter worden, zorgen voor de ander en mensen helpen daar hou ik van. Na uitgeloot te zijn voor de studie medicijnen ben ik gaan studeren aan de Kunstacademie. In 1988 ben ik gaan werken als kunstenares en gastdocente.

 

In januari 1990 werd bij mij borstkanker geconstateerd, ik was toen 27 jaar oud. Een jaar later kreeg ik opnieuw borstkanker nu aan de andere borst. Mijn leven zou nooit meer hetzelfde zijn. Deze periode van ziek zijn en genezing was een bijzonder en waardevol leerproces. De spirituele bewustwording, holistische geneeswijzen en persoonlijke transformaties gaven mij een nieuwe levenswijze, een andere levensfilosofie. Ik zie de schoonheid van het aardse leven en ben me bewust van het feit dat ieder moment van de dag de moeite waard is. Mijn fysieke littekens voelen als medailles en ik ben vrouwelijker dan ooit te voren.

 

Tijdens dit intensieve en jarenlange genezingsproces werd ik me bewust van mijn paranormale gaven, orakelen en helen. Ik heb de gave om te communiceren met de ziel, de spirituele wereld, vorige levens en ’t hiernamaals.

 

Vanaf 1995 heb ik diverse opleidingen en cursussen gevolgd binnen de alternatieve geneeswijzen. In mijn praktijk Life Improvement en PureAwareness heb ik als orakel, healer, coach en therapeut veel mensen mogen begeleiden tijdens hun helingsproces. Een waardevolle, zinvolle taak die ik met passie heb verricht. Wat is er mooier dan met zoveel levenservaring, kennis en inzicht te mogen werken.

 

Nadat ik enkele jaren had gewerkt in de holistische gezondheidszorg ben ik in 1998 moeder geworden van een prachtige dochter. Wat ben ik blij met jou Joy! Ik heb er voor gekozen om fulltime moeder te zijn, aangezien ik de opvoeding en verzorging van mijn kind als de meest waardevolle taak ervaar.

 

Na jaren de kunst de rug te hebben toegekeerd kwam ik in 2007 tot het besef dat ik het creatieve proces erg miste. Naar aanleiding van mijn activiteiten als orakel werd mijn liefde voor de kunst weer aangeraakt. Vele prachtige gedichten heb ik ontvangen en ik hervond de liefde voor het tekenen, schilderen en fotograferen.

 

In dit leven was/ben ik gezegend met de liefde van mijn dochter, moeder, familie, dierbare vrienden en bijzondere geliefdes. In 2013 ben ik met mezelf getrouwd, dit heb ik bekrachtigd met een prachtig ritueel en een unieke trouwring. Trouwen met mezelf betekent voor mij trouw zijn aan mezelf, onvoorwaardelijk houden van mezelf. Een grote uitdaging en waardevol geschenk. Mijn leven zou nooit meer hetzelfde zijn en grote veranderingen vonden plaats. Ik streef elke dag naar diepe verbondenheid met de mensen die ik liefheb.

 

Sinds 2014 nam mijn behoefte om mijn werkzaamheden en gaven verder uit te breiden toe. Mijn liefde voor het spirituele, expressieve & kunstzinnige komt samen in mystieke kunst, poëzie en dans.

 

Mijn leven is rijk aan ervaringen en innerlijke geschenken en dat heeft mij gevormd tot wie ik nu ben, een mystica, kunstenares en vrouwe. Graag deel ik mijn passie en liefde voor het leven met jou.

 

SELF LOVE

I SEARCHED FOR MYSELF AND FOUND LOVE.
I SEARCHED FOR LOVE AND FOUND MYSELF.

ALL THIS TIME I HAVE BEEN SEARCHING.

ALL THIS TIME NOTHING WAS LOST.